Възтановяване, поправка, лепене и ремонт на автостъкла

Възтановяване, поправка, лепене и ремонт на автостъкла

Възтановяване, поправка, лепене и ремонт на шупли, люспи, звездички и пукнатини.

Ремонт нагреватели на задни автостъла.

При удар на вашето автостъкло от камаче, или други наранявания, трипластовите автостъкла то тогава става възможно и техния ремонт .Върху ударените автостъкла се появява люспа ,звезда или лупа това е строго индивидуално за всеки удар .Ремонт на автостъкла е възможен защото трите пласта от които е направен позволяват върху спукания участък да се създаде налягане със специален инжектор и да се вкара специално разработен за целта фотополимер.Техникът наблююдава процеса на пълнене и когато прецени че пукнатините върху автостъкла са запълнени ,обработва със UV светлина.Полимера се втвърдява и слепва пукнатините.

Ремонт на автостъкла се счита за успешен и на 100% възвърната здравина ,когато полимера изпълни до край пукнатините.

Най големия враг на лепене на автостъкла е замърсяването .Много хора се заблуждават ,че няма да имат проблем след като не е тръгнал дълъг лъч и продалжават да си карат спуканите автостъкла с дни ,месеци, а може и години да минат когато ще тръгне въпросния лъч.Тогава вазстановяване на автостъкла ще бъде със намален % от здравината и видимата част на ремонта.Това е така ,защото влагата ,която влиза вътре наслагва частици и други неща и почистването е невъзможно.Затова когато ви удари камъче върху вашите автостъкла не чакайте да стане късно за ремонт.

Залепете безцветно найлоново тиксо върху наранения участък ,за да не влиза влага и мърсотия и ни се обадете за да направим възможно най добрия и качествен ремонт на автостъкла!

Ремонт на реотани на задни автостъкла.

Ремонт на реотани на задни автостъкла. При изгорял реотан или няколко реотана ние може да ги възтановиме. Също при отелепено краче на захранването, на реотана може да буде възтановено.